ASMIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Asmin. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 10:49 Altijd lekker & vriendelijk!! :)
8 mei 2024 om 22:34 Al heel veel besteld bij Asmin. Nog nooit teleurgesteld, altijd lekker, warm en mooi op tijd. Voor mij de beste in Sint-Amandsberg. Zou niets anders moeten hebben! Toppers!
5 mei 2024 om 17:06 Het was heel lekker en op tijd dank u
1 mei 2024 om 19:53 Altijd in orde
30 apr 2024 om 21:25 Snelle en goed verzorgde service, waarvoor dank.
14 apr 2024 om 23:02 Perfect, zoals steeds.
14 apr 2024 om 11:47 Bezorgtijd meer dan 2 uren, honger was reeds voorbij, het eten was net eetbaar, dit was de laatste keer dat we hier een bestelling plaatsten
12 apr 2024 om 22:37 Bestelling liet meer dan 2u15 min op zich wachten, zonder meer info.
1 apr 2024 om 9:35 Een kapsalon met een hard verbrande toplaag met daaraan het vlees vast gekoekt. Degoutant! De bijgeleverde plastiek vork kraakte. We moesten maar om een nieuwe komen. Eigenaar deed wat lacherig. Geen eten dus, maar wel betaald.
16 mrt 2024 om 18:44 De pasta kip creamy smaakte muf en was niet te eten. Hij rook naar kelder. Uit vrees voor een voedselvergiftiging hebben we hem niet geconsumeerd. Toen we dit hebben gemeld aan het restaurant, kregen we de melding dat we maar elders moeten bestellen.
17 feb 2024 om 22:33 Heerlijk lekker, zoals steeds! Topservice!!
16 feb 2024 om 10:28 Echte orginele pitta zoals het zou moeten!! Dit is echt de beste pittazaak van Gent. Het vlees is echt en altijd super lekker. En de frietjes ook. Vanaf nu mijn (en mijn vriends-) lievelings plaats om te bestellen :)